*

***** NOVO ***** u ponudi vikend za 145,00 kuna dan polupansiona po osobi, za individualne goste i grupe, od 15.7. – 18.7.2016. Tijekom travnja i svibnja 2016 godine odobravamo 20% popusta za članove ADAC i ASCI kluba – minimum pet dana. Za boravak duži od deset dana odobravamo jedan dan gratis. Ponuda se ne odnosi na prvi red do mora. Ponuda vrijedi do 01.06.2016.

Kamp u fotografijama

tripadvisor loog

Dobrodošli u Kamp Seget

Neka Vaše ljetovanje u Kampu Seget zapocme u sjeni borova i uz šum valova. Jednostavnost našeg kampa podsjetit ce Vas na Mediteran kakav je nekad bio, a brojne aktivnosti u neposrednoj blizini dodatno ce ispuniti Vaše ljetovanje. Posjetite nas i upoznajte se sa našim ljubaznim osobljem, a oni ce Vas upoznati sa mjestima koje trebate posjetiti, znamenitostima i kulturnim dogadajima koje morate vidjeti te ce ucinit Vaš boravak još zanimljivijim.

 

Vilo moja

Pogledati ...

RENT A BIKE Za ljubitelje dobre vožnje u ponudi imamo više modela sportskih i gradskih bicikli za muškarce i žene.

Rent a Bike

Fotografije govore sve ...

Sanitarni blok

Proljetna ponuda Nudimo 15% popusta u rujnu, za boravak duži od 5 dana.

Posebna ponuda

U našem hostelu možete pronaći najjeftiniji smještaj u Trogiru i okolici, idealan za backpackere, individualce i grupe, za kratak period ili duže vremena.

Hostel

Oraniziramo boravak za djecu i mlade iz cijelog svijeta u ljetnom kampu. Spavajte u šatorima ili u sobama, sunčajete se na šljunčanoj plaži ili otiđite na neki izlet... Zašto komplicirati kad praznici mogu biti tako jednostavni.

Ljetni kamp za djecu i mlade

Dodatne usluge BOAT LINE TRANSFERI I IZLETI DNEVNI I TJEDNI PARKING

Dodatne usluge